Om populus.no

Populus er en hjemmeside myntet på å hjelpe studenter med råd, tips og nyheter om alt som kan relateres til studiene. Her finner man tips fra erfarne studenter som ønsker å gi en litt mer uformell kunnskap om studier videre, så vel som mer tradisjonelle råd om hvordan man studerer – og mye, mye mer.

Nyheter for ferske studenter og gamle travere

Vi liker å dekke saker som er relaterte til studenter, studier og nyheter som grenser til dette. Det kan være alt fra oppdateringer om forskjellige universiteter, det kan være inside-nyheter som ikke nødvendigvis publiseres stort på andre plattformer, og det kan være allment sladder om hva som foregår på landets universiteter. I tillegg publiserer vi info om hva som foregår på de mest populære utenlandske campusene, hvor man kan finne mange norske studenter.

Tips og triks for studenter

Vi kommer også til stadighet å dele hemmelige tips og triks som gjør det enklere å håndtere studenthverdagen. Det finnes nemlig en god del ting som angår livet på et universitet, eller en høgskole, som aldri blir uttalt direkte, men som likevel er meget viktig for at man lykkes i sine studier.

Ikke bare for ferske studenter

Siden er ikke kun ment som et hjelpemiddel for ferskinger, men den kan være en stor hjelp for deg som er borte hjemmefra for første gang, og desperat trenger noen gode råd fra en voksen. Men vi har også et publikum som har noen år ekstra på nakken. De som vil følge med på hva som skjer innen høyere utdanning, de som vil fortelle litt om egne opplevelser, eller en god skrøne som de ønsker å spre.